Столичні ювенальні поліцейські провели із школярами урок патріотичного виховання до Дня захисника України

Правоохоронці розповіли учням про важливу роль захисників нашої країни в історії та сьогоденні, а також про поліцейських та військових, які захищають державу на сході України.

Поліцейські Дніпровського управління поліції завітали до школярів молодших класів, які підготувалися до зустрічі з правоохоронцями, одягнувши національні костюми.

Столичні ювенальні поліцейські провели із школярами урок патріотичного виховання до Дня захисника України


Привітавши дітей зі святом, майор поліції Галина Бєлікова розмовляла з учнями про патріотизм, героїзм, історію та наші дні для країни, про важливість професії захисника і про тих, хто зараз стоїть на варті кордонів нашої держави.




У свою чергу дітки ділилися своїм баченням про те, як має виглядати сучасний оборонець та якими якостями повинен він володіти .




Після цього на дітей чекав перегляд зворушливої кінострічки про мужність бойових офіцерів на фронті. Перегляд фільму викликав бурхливі оплески, незабутні враження та ще багато питань до гостей у погонах, які залюбки на них відповідали. По закінченню зустрічі учні та правоохоронці зробили колективне фото на згадку.



Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии