У Запоріжжі затримали зловмисника, який повідомив про замінування відділення поліції

Оперативники встановили особу чоловіка, який повідомив про замінування Комунарського відділення поліції. Раніше судимого за аналогічний злочин зловмисника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом відкрито кримінальне провадження.

10 жовтня близько 10:20 до Комунарського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області звернувся працівник поліції, який розповів, що на його особистий номер мобільного телефону надійшло повідомлення про те, що Комунарське відділення поліції заміновано.

Приміщення та прилегла територія відділення поліції були обстежено працівниками Вибухотехнічного управління ГУНП в Запорізькій області із залученням службової собаки. Під час огляду вибухонебезпечних предметів та речовин не виявлено.

Працівники сектору кримінальної поліції встановили, що до скоєння злочину причетний місцевий мешканець 1978 року народження. Раніше судимого за скоєння аналогічного злочину правопорушника затримали в порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом відкрито кримінального провадження за ознаками ч.1 ст.259 (завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Нагадаємо, що працівники поліції виявили незаконний пункт прийому металобрухту в смт Якимівка.

Відділ комунікації поліції Запорізької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии