У Хмельницькому завершився масштабний міжвідомчий кінологічний тренінг із захисного напрямку підготовки службових собак

Нагадаємо, проходив тренінг з 1 по 4 жовтня на базі кінологічного центру Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області. Участь у ньому взяли 65 кінологів з собаками з усіх правоохоронних органів та військових формувань України.

У Хмельницькому завершився масштабний міжвідомчий кінологічний тренінг із захисного напрямку підготовки службових собак


На офіційній церемонії закриття навчань було присутнє керівництво Головного управління Нацполіції в Хмельницькій області, відділу організації кінологічної діяльності НПУ, представники всіх силових структур, партнери із Консультативної місії Європейського Союзу, учасники тренінгу та представники ЗМІ.



— Мені дуже приємно, що Хмельниччина сьогодні визнана центром кінології в Україні, — звертаючись до присутніх, сказав начальник ГУНП в Хмельницькій області Анатолій Щадило. — Дякую керівництву Нацполіції за висловлену довіру у проведенні такого масштабного тренінгу. Сподіваюсь, ми впорались із поставленим завданням.



Усі учасники тижневого тренінгу отримали відповідні сертифікати.



— Такий масштабний тренінг, який об’єднав кінологів з усіх правоохоронних органів та силових структур, ми провели вперше, — зазначила Світлана Коломієць, начальник відділу організації кінологічної діяльності Національної поліції України. — Проте надалі плануємо проводити подібні заходи на постійній основі.


Церемонії закриття передували показові виступи бійців спецпідрозділу КОРД зі штурмовими собаками.
Сектор комунікації поліції Хмельницької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии