У Києві правоохоронці викрили чоловіка, який обкрадав кав’ярні

Зловмисник зламував замки вхідних дверей і проникав до приміщень, звідки викрадав обладнання та гроші. Після вчинення чергового злочину його затримали поліцейські. Тепер йому загрожує до шести років ув’язнення.

У Києві правоохоронці викрили чоловіка, який обкрадав кав’ярні


До поліції надійшло повідомлення про крадіжку на проспекті Перемоги. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група та патрульні поліцейські.



Начальник сектору розкриття злочинів проти власності відділу кримінальної поліції Святошинського управління поліції Олександр Прима розповів, що у ході оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили та затримали чоловіка, причетного до крадіжок. Ним виявився 46-річний уродженець Волинської області, раніше судимий за майнові злочини.



«Ми з’ясували, що зловмисник потрапив до приміщення кафе, зламавши замок вхідних дверей, і викрадав кавову машину. Нині затриманий обґрунтовано підозрюється у скоєнні ще чотирьох аналогічних крадіжок у столиці. Він пояснив, що вчиняв злочини у зв’язку зі скрутним матеріальним становищем», - додав Олександр Прима.



За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.



Фігурантові оголошено про підозру та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою з можливістю внесення застави у розмірі 153 680 гривень. Йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии