У Києві пасажир підземки допоміг поліцейським затримати хулігана

На пероні станції метро п’яний чоловік почав сваритися з киянином і розмахувати ножем. Проте чоловік не розгубився, вибив із рук правопорушника небезпечний предмет та разом із поліцейським затримав його. За скоєне фігуранту загрожує до семи років тюремного ув’язнення.

До чергового поліцейського на станції метро «Лук’янівська» надійшло повідомлення про те, що на пероні чоловік кидається з ножем на громадян. Правоохоронець негайно відреагував на виклик і разом із пасажиром затримав правопорушника.

У Києві пасажир підземки допоміг поліцейським затримати хулігана


Начальник слідчого відділу управління поліції в метрополітені Олексій Журавель розповів, що зловмисник напідпитку їхав у вагоні метро та чіплявся до громадян, а коли вийшов на перон, почав сваритися з пасажиром, розмахуючи ножем:

«Чоловік не розгубився, вибив із рук хулігана холодну зброю та разом із поліцейським затримав правопорушника. Це - 35-річний киянин, який раніше проблем із законом не мав. Розпочато кримінальне провадження за частиною четвертою статті 296 (Хуліганство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення фігурантові підозри. Йому загрожує до семи років позбавлення волі».



Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии