За допомогою камер відеоспостереження поліцейські розшукали викрадене у Києві авто

Двох зловмисників, котрі викрали автівку, затримали. Слідчі вже повідомили їм про підозру за незаконне заволодіння транспортним засобом.

До Дніпровського управління поліції звернувся місцевий мешканець і повідомив, що його автомобіль викрали. Отримавши від заявника інформацію про розшукувану автівку, правоохоронці розпочали її пошуки. Завдяки камерам відеонагляду, встановленим у рамках програми «Безпечна столиця», вдалося відслідкувати маршрут руху зниклого транспортного засобу.

За допомогою камер відеоспостереження поліцейські розшукали викрадене у Києві авто


Невдовзі машину із заміненими номерними знаками поліцейські знайшли на одній із вулиць Оболонського району. А за декілька годин співробітники карного розшуку Дніпровського управління поліції спільно із оперативниками столичного главку затримали двох фігурантів у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



«Як з’ясувалося, чоловіки викрали автомобіль, сканувавши сигналізацію. Потім вони замінили номерні знаки та планували відігнати авто у майстерню, аби розібрати на запчастини. Наразі двом зловмисникам уже повідомили про підозру за частиною 2 статті 289 Кримінального кодексу України, це - незаконне заволодіння транспортним засобом, вчинене за попередньою змовою групою осіб. Відомо, що фігуранти раніше проблем із законом не мали», - розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін.



Наразі в суді вирішується питання про обрання затриманим запобіжного заходу. Також поліцейські перевіряють причетність підозрюваних до скоєння інших аналогічних злочинів на території столиці.



Відділ комунікації поліції Києва

Мар’яна Рева

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии