У Києві поліцейські викрили чоловіка, який обікрав навчальний заклад

Зловмисник викрав зі школи ноутбук, котрий потім здав у ломбард. За цим фактом розпочато кримінальне провадження.

До правоохоронців звернулася директор школи в Оболонському районі, яка виявила відсутність ноутбука у навчальному класі. На адресу відразу виїхали слідчо-оперативна група та співробітники сектору ювенальної превенції.

Поліцейські переглянули відеозаписи з камер спостереження та опитали співробітників школи. Їм повідомили, що у п’ятницю комп’ютерна техніка знаходилась у класі, а у понеділок вранці її не виявили. Під підозру потрапив один із працівників, який виходив із будівлі з пакетом у руках.

У Києві поліцейські викрили чоловіка, який обікрав навчальний заклад


«Зловмисником виявився охоронець навчального закладу. Чоловік зізнався, що йому потрібні були гроші, тому він дістав ключі від кабінету та вкрав ноутбук. Після цього здав його у ломбард», - розповів начальник ювенальної превенції Оболонського управління поліції Володимир Моргуненко.

Ще одна співробітниця школи повідомила, що кількома днями раніше у неї зникли близько 4000 гривень. У цій крадіжці також охоронець зізнався та пообіцяв компенсувати шкоду. Адміністрація закладу звільнила зловмисника з місця роботи та написали заяву до поліції.

Слідчим відділом Оболонського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Діана Шутько

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии