Столична поліція відкрила кримінальне провадження за фактом загорання бензовозів у Деснянському районі

Правоохоронці кваліфікували подію як порушення вимог пожежної безпеки. У рамках розслідування буде встановлена остаточна причина пожежі. Внаслідок події ніхто не постраждав.

До поліції по спецлінії 102 надійшло повідомлення, що по вулиці Віскозній горять автоцистерни з пальним. На місце події відразу виїхали рятувальники, наряди патрульних, слідчо-оперативна група Деснянського управління поліції, військовослужбовці Національної гвардії України та лікарі «швидкої».

По прибуттю поліцейські встановили, що на цій території орендує площу одне із підприємств, яке займається перевезенням паливно-мастильних матеріалів. Під час спілкування з охоронцем працівники поліції з'ясували, що близько 21:50 він почув хлопок, а потім побачив велике полум'я між вантажними автомобілями. Чоловік швидко зателефонував на 101 та повідомив про надзвичайну подію директору товариства. Зі слів охоронця, на території підприємства сторонніх осіб він не бачив.
Рятувальники тим часом негайно розпочали ліквідацію пожежі, після гасіння якої було виявлено частково пошкоджені вогнем п'ять тягачів, дев'ять причепів, а також повністю знищений ще один автомобіль та два причепи. У результаті події ніхто не постраждав.

Слідчим відділом Деснянського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ознаками правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 270 (Порушення встановлених законодавством вимог пожежної безпеки) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає обмеження волі на строк до трьох років.

Після проведення пожежно-технічної експертизи буде відома причина загоряння автоцистерн. Досудове розслідування триває.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии