У Чернігові поліція встановлює обставини ДТП, в якій загинуло четверо людей

На мокрій дорозі водій не впорався з керуванням і зіткнувся з придорожнім деревом. Внаслідок він та троє пасажирів загинули на місці події. В лікарні знаходиться дівчина.

Після полуночі до поліції надійшло повідомлення, що в Чернігові сталася ДТП з потерпілими. Слідчо-оперативна група на чолі з керівництвом виїхала на місце події. Як виявилося, автівка зіткнулася з придорожнім деревом. Удар був такої сили, що автомобіль розірвало на частини. Дівчині, яка сиділа на пасажирському сидінні, пощастило залишитися живою. Вона госпіталізована до травматологічного відділення міської лікарні.
У Чернігові поліція встановлює обставини ДТП, в якій загинуло четверо людей


Слідство попередньо встановило, що підліток взяв дідів легковик "Фольксваген Пасат", зібрав друзів-однолітків і поїхав кататися. Хлопчина планував отримати водійське посвідчення. Під час спуску з пагорбу на мокрій дорозі він не обрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та виїхав за межі проїзної частини.



Інформація про подію внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за частиною 3 статті 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту, що спричинило загибель кількох осіб).

Триває досудове розслідування.

Сектор комунікації

поліції Чернігівської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии