У Києві затримали чоловіка за крадіжки з автомобілів

Зловмисник зламував замки дверей та багажників легковиків, звідки викрадав речі власників. Фігурантові оголошено про підозру, він перебуває під домашнім арештом.

У Києві затримали чоловіка за крадіжки з автомобілів


Працівники відділу кримінальної поліції Святошинського управління поліції затримали 36-річного мешканця Черкаської області за крадіжку з автомобіля на вулиці Петрицького. Під час досудового розслідування слідчі встановили причетність затриманого ще до чотирьох аналогічних злочинів, скоєних у столиці, а також те, що він неодноразово судимий за майнові злочини.



Начальник сектору розкриття злочинів проти власності відділу кримінальної поліції Святошинського управління поліції Олександр Прима розповів, що зловмисник зламував замки дверей та багажних відділень автомобілів і викрадав речі власників: магнітоли, будівельні інструменти:

«Чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого частиною другою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зараз підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Покарання йому обере суд. Фігурантові загрожує до п’яти років позбавлення волі».




Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии