На Луганщині поліцейські провели відпрацювання населених пунктів Новоайдарського району

За наказом командувача Об’єднаних сил та начальника ГУНП співробітники поліції, що входять до складу ООС, провели оперативно-профілактичне відпрацювання населених пунктів Новоайдарського району, які межують з тимчасово окупованою територією.

На Луганщині поліцейські провели відпрацювання населених пунктів Новоайдарського району




Головною метою цього комплексного заходу була профілактика правопорушень, попередження та розкриття тяжких та особливо тяжких злочинів, посилення безпеки громадян, запобігання незаконному обігу зброї і наркотичних речовин та проведення слідчо-оперативних заходів в рамках кримінальних проваджень, по яких наразі проводиться слідство.



Весь час проведення відпрацювання працював оперативний штаб, який керував силами та засобами, що були задіяні у заходах, аналізував та узагальнював їх результати.



Поліцейськими перевірялись транспортні засоби, які заїжджають або виїжджають з даних населених пунктів, власники зброї, раніше судимі особи та громадяни, які перебувають під адміністративним наглядом. Згідно дозволу суду проводились обшуки по кримінальним провадженням.

В результаті проведених заходів були виявлені та задокументовані факти незаконного обігу наркотиків, виявлено та вилучено зброя, а за фактами виявлених адміністративних правопорушень було складені відповідні матеріали.

Відділ комунікації поліції Луганської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии