Столичні дільничні офіцери поліції затримали грабіжника

Зловмисник простежив за дівчиною, а після підбіг до неї та вирвав із її рук гаджет. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

До чергової частини Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Білоруській невідомий пограбував дівчину. Слідчо-оперативна група, яка прибула на виклик, оглянула місце події, задокументувала злочин та опитала заявницю.

Потерпіла розповіла правоохоронцям, що вона вийшла з метрополітену та прямувала додому. Несподівано до неї підбіг невідомий чоловік та вирвав із її рук мобільний телефон. Після цього грабіжник намагався втекти, але його оперативно затримали дільничні офіцери, котрі були неподалік від місця пригоди.

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився киянин, 1991 року народження, який наразі надає покази слідчим.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до чотирьох років позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии