Поліція Донеччини впроваджує у правоохоронну діяльність кращі європейські практики з надання послуг населенню

Керівники вищої ланки Головного управління Нацполіції в області взяли участь у триденному тренінгу Консультативної місії Європейського Союзу з питань розвитку лідерських навичок та компетенцій вищого керівництва, який відбувся в м. Маріуполь.

Поліція Донеччини впроваджує у правоохоронну діяльність кращі європейські практики з надання послуг населенню


На запрошення українського уряду Консультативна місія Європейського Союзу активно впроваджує найкращі європейські практики в діяльність державних правоохоронних органів.

Набути нових знань та досвіду роботи змогли й керівники підрозділів поліції Донеччини.

Захід був проведений з метою ознайомлення та подальшого впровадження кращих європейських практик. Зокрема,питань лідерства, планування, стратегічної комунікації, співробітництва поліції з громадськістю, міжнародної співпраці з поліцією, етики й підзвітності в діяльності правоохоронної системи Донецької області.

«Ми готові користуватися консультативною допомогою європейських партнерів для підвищення рівня ефективності надання поліцейських послуг місцевим громадам», – зазначив начальник поліції Донеччини Микола Семенишин.

Під час тренінгу представники КМЄС в Україні заявили про свою готовність постійно надавати стратегічні рекомендації щодо проведення заходів у рамках реформування сектору громадської безпеки в регіоні.















Відділ комунікації поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии