Представники Республіки Польща поділилися досвідом роботи з голосіївськими поліцейськими

У навчаннях взяли участь 12 правоохоронців, які протягом тижня освоювали сучасні методи та прийоми розкриття та розслідування кримінальних правопорушень.

Представники Республіки Польща поділилися досвідом роботи з голосіївськими поліцейськими


Пілотний проект запровадження нової системи організації роботи у Голосіївському управлінні поліції реалізується за партнерської підтримки ICITAP та Бюро з правоохоронних питань (INL) Держдепартаменту США. Один із етапів його впровадження - навчання столичних поліцейських основам міжнародної практики правоохоронної діяльності. Тож відділ з правоохоронних питань Посольства США в Україні посприяв в участі у тренінгу експертів з поліцейської діяльності Республіки Польщі та України.



Захід складався з теоретичної частини та закріплення навичок оперативно-розшукової діяльності в умовах вулиці.



«Ми розробили сучасний план навчання, який включає створення критичних ситуацій, типових у професійній діяльності детектива, та вміння знаходити вихід із них. Проте співпраця та взаєморозуміння, допомога один одному – головне у злагодженій роботі детективів. На це ми і зробили акцент під час зустрічі», - розповів один із тренерів.



Начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин особисто контролював навчання поліцейських підрозділу та подякував міжнародним інструкторам за переданий досвід і внесок у реформування управління поліції:

«Міжнародна співпраця дає практичні знання нашим правоохоронцям, тож інформація, отримана під час тренінгу, допомагатиме гарним результатам роботи детективів».



Своїми враженнями поділився детектив Голосіївського управління поліції Руслан Смігунов:

«Ми вражені досвідом інструкторів, які допомагають нам професійно зростати, а також виявляти та виправляти типові помилки. Тож і надалі будемо йти вперед, працювати та удосконалюватися».



Наприкінці зустрічі учасники обговорили подальші професійні плани та визначилися з датою наступного тренінгу.






Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии