Столичні поліцейські підтримали всеукраїнський дитячий флешмоб «За_check_in_ся з копом!»

У рамках проведення акції ювенальні інспектори завітали до учнів і розповіли про їх права та обов’язки, застерегли від небезпек і зробили крок до дружніх стосунків.

Столичні поліцейські підтримали всеукраїнський дитячий флешмоб «За_check_in_ся з копом!»



Зустрічі відбулися у школах №123 та №118 Подільського району.

Аби налагодити довірливі стосунки з дітьми, інспектор ювенальної превенції Світлана Гекалюк пояснила, що поліцейський – це перш за все друг та помічник, який завжди прийде на допомогу.




«Особливо хочу звернути вашу увагу на спілкування з незнайомцями на вулиці. Будьте пильними, якщо дорослий звертається з проханнями показати щось на вашому мобільному чи кудись провести. Не будьте довірливими і, якщо потребуєте допомоги, не бійтеся звернутися до поліції та розказати, що трапилося».



Під час лекції з учнями середніх класів була присутня представниця Міжнародного благодійного фонду «Допомоги постраждалим внаслідок дорожньо-транспортних пригод» Наталія Сторожик. Вона нагадала дітям правила безпеки на дорозі, адже у разі їх порушення можуть настати негативні наслідки.



Крім цього, «дитяча» поліцейська Аліна Даценко поспілкувалась зі школярами про недопустимість вчинення правопорушень та відповідальність за них:



«Пам’ятайте, що зараз ви знаходитесь у віці, коли за протиправні дії дітей відповідають батьки. Тож майте на увазі, що у будь-якому випадку покарання за ваші незаконні вчинки нестиме ваша родина».



Наприкінці заходу в імпровізованій інстаграм-рамці діти робили селфі з правоохоронцями та посиділи за кермом службової автівки.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Костюченко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии