У Києві слідчі повідомили про підозру жінці за вбивство знайомого

Тіло чоловіка із ножовими пораненнями виявили у під’їзді будинку на проспекті Перемоги. За скоєне затриманій загрожує до 15-ти років ув’язнення.

У Києві слідчі повідомили про підозру жінці за вбивство знайомого


До Святошинського управління поліції надійшло повідомлення, що в одному із під’їздів житлового будинку місцеві мешканці виявили закривавленого чоловіка. На адресу за лічені хвилини прибули слідчо-оперативні групи столичного главку та територіального підрозділу поліції, експерти і «швидка».

Оглянувши чоловіка, лікарі констатували його смерть і повідомили поліцейським, що на шиї загиблого виявили два поранення, схожі на ножові. Для встановлення остаточної причини смерті тіло померлого направили на судово-медичну експертизу.



Поліцейські встановили особу загиблого: ним виявився 45-річний киянин, який проживав у сусідньому будинку. За словами місцевих жителів, потерпілого раніше неодноразово бачили у цьому під’їзді, адже він часто приходив у гості до своєї знайомої.

«46-річну підозрювану поліцейські затримали неподалік від місця злочину – жінка на ринку розпивала алкогольні напої. Під час спілкування із правоохоронцями вона нервувала та плутано пояснювала, що трапилося. Зрештою розповіла, що загиблий – її знайомий, із котрим вона неодноразово вживала спиртне. Того дня чоловік прийшов до фігурантки додому напідпитку і вона відмовилася впускати його у квартиру. Між ними розпочалася сварка, яка переросла у бійку. Тоді жінка схопила кухонного ножа та двічі вдарили ним знайомого у шию. Поранений намагався спуститися сходами, однак впав та помер на місці», - розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев.



У квартирі затриманої поліцейські виявили плями, схожі на кров, та імовірне знаряддя злочину – кухонний ніж. Речові докази вилучили та направили на експертні дослідження.

Жінку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Слідчі вже повідомили їй про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Фігурантці загрожує до 15-ти років ув’язнення. Найближчим часом суд обере підозрюваній запобіжний захід.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии