На Миколаївщині місцевий депутат вимагав 15 тисяч доларів хабаря

Неправомірна вигода вимагалась за передачу в оренду земельної ділянки.

На Миколаївщині місцевий депутат вимагав 15 тисяч доларів хабаря


Оперативниками управління захисту економіки в Миколаївській області Нацполіції, слідчими головного управління Нацполіції Миколаївської області за процесуального керівництва Військової прокуратури Миколаївського гарнізону Південного регіону було викрито злочинну схему вимагання та отримання неправомірної вигоди організовану депутатом міськради одного з міст області.

15 тисяч доларів США хабаря вимагались за передачу в оренду земельної ділянки площею 200 м.кв. на території одного з міст області. До незаконної схеми посадовець залучив посередника.



Сьогодні, 9 вересня, депутата та посередника було затримано одразу після одержання 15 тисяч доларів США неправомірної вигоди.

Наразі проводяться невідкладні слідчі дії у межах кримінального провадження, відкритого за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про затримання фігурантів у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наталія Калиновська,

Департамент захисту економіки

Національної поліції України

тел. довіри (098) 103-96-59

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии