В рамках гуманітарного проекту ЗС України«ЕВАКУАЦІЯ 200» поліцейські Донеччини ідентифікували з півтисячі тіл загиблих воїнів

3 вересня заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України Сергій Наєв подякував правоохоронців за взаємодію та нагородив відзнаками за участь у проєкті.

В рамках гуманітарного проекту ЗС України«ЕВАКУАЦІЯ 200» поліцейські Донеччини ідентифікували з півтисячі тіл загиблих воїнів


З початку першої пошукової операції безвісті зниклих та загиблих військовослужбовців пройшло 5 років. За цей час знайдено 1787 тіл загиблих, 70 військовослужбовців вважаються зниклими безвісти.

Впродовж п’ятирічної діяльності гуманітарного проєкту Збройних Сил України «ЕВАКУАЦІЯ 200» поліцейські брали учать і у пошуку тіл загиблих під час збройного конфлікту, і в їх ідентифікації.

Заступник начальника Генерального штабу Збройних Сил України генерал-лейтенант Сергій Наєв нагородив начальника відділу управління карного розшуку ГУНП в Донецькій області Сергія Кизименко та старшого слідчого в ОВС – криміналіста слідчого управління ГУНП в Донецькій області Тетяну Хижняк.

Поліцейським були вручені відомчі нагороди та пам’ятні знаки за допомогу та особистий внесок у реалізації проекту.





Відділ комунікації поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии