У Києві поліцейські затримали чоловіка за ножове поранення знайомого

Між двома мешканцями хостелу виник словесний конфлікт, під час якого один із чоловіків кухонним ножем поранив іншого. Зловмисника затримали, він перебуває під вартою.

Інцидент трапився у Шевченківському районі столиці. На кухні між двома чоловіками розпочалася сварка. Раптом один із них схопив зі столу та ніж і наніс ним декілька ударів опоненту. Після скоєного з місця події втік.

Свідок злочину викликав лікарів та правоохоронців. 23-річного потерпілого госпіталізували і надали йому кваліфіковану медичну допомогу.

На місці злочину працювала слідчо-оперативна група Шевченківського управління поліції, яка задокументувала подію. Завдяки проведеним першочерговим заходам поліцейські оперативно встановили особу зловмисника та затримали його. Ним виявився 36-річний уродженець Дніпропетровщини, який протягом останнього часу проживав у Києві. У автівці підозрюваного, припаркованій поруч із хостелом, поліцейські знайшли та вилучили ймовірне знаряддя злочину – кухонний ніж. Разом із іншими речовими доказами його направили на експертизу.

Поліцейські повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі. Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – тримання під вартою.

Відділ комунікації поліції Києва

Мар’яна Рева

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии