Столичні оперативники затримали іноземця за крадіжку валізи з автобуса

Збитки від крадіжки потерпіла оцінила у 60 тисяч гривень. Слідчі розпочали кримінальне провадження та вже повідомили зловмиснику про підозру у скоєнні крадіжки.

Подія трапилася на автостанції «Київ» у Шевченківському районі столиці. Чоловік підійшов до багажного відсіку рейсового автобуса, який стояв на платформі, і забрав одну із валіз. Після скоєного зловмисник намагався втекти, однак його підозрілу поведінку помітили оперативники столичного главку та зупинили чоловіка для перевірки.
Столичні оперативники затримали іноземця за крадіжку валізи з автобуса


«Під час спілкування з фігурантом ми з’ясували, що валіза – крадена, а зловмисник – 45-річний громадянин іншої держави, який неодноразово був судимий за аналогічні злочини. Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України», - повідомив начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Києва Віталій Отрудько.

Зловмиснику вже повідомлено про підозру у скоєнні правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років ув’язнення.
Суд обрав підозрюваному запобіжний захід – домашній арешт.
Відділ комунікації поліції Києва

Мар’яна Рева

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии