У Києві оперативники затримали раніше судимого чоловіка за крадіжку

Зловмисник обікрав магазин та намагався втекти. Однак йому завадили поліцейські: фігуранта затримали та повідомили йому про підозру у скоєнні крадіжки.

Подія трапилася у Шевченківському районі столиці. Зловмисник зайшов у магазин оптики і почав розглядати представлений на вітрині товар. Коли продавчиня відволіклася, він схопив дві пари окулярів та втік.
Чоловіка, котрий вибіг із магазину, помітили співробітники карного розшуку столичної поліції. Оперативники зупинили втікача та під час поверхневого огляду виявили у окуляри. Зловмисник зізнався, що це – викрадені речі.
У Києві оперативники затримали раніше судимого чоловіка за крадіжку


«Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Встановлено, що він – 28-річний киянин із багатою кримінальною історією: неодноразово судимий за крадіжки, грабіж та наркозлочини», - розповів начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Києва Віталій Отрудько.

Наразі слідчим відділом Шевченківського управління поліції зловмиснику повідомлено про підозру за ч. 2 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до п’яти років позбавлення волі.

Суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляд тримання під вартою. Правоохоронці перевіряють причетність затриманого до скоєння аналогічних злочинів на території району.
Відділ комунікації поліції Києва

Мар’яна Рева

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии