Столичні оперативники затримали чоловіка за підозрою у нанесенні тяжких ножових поранень двом киянам

Зловмисник знаходиться під вартою. Йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Влітку цього року до поліції надійшло повідомлення про ножове поранення жінки. Подія відбулася біля озера Алмазне: під час прогулянки на жінку напав невідомий та вдарив її ножем у живіт. Зловмисник, нічого не забравши, втік.

Тимчасово виконувач обов’язків начальника Деснянського управління поліції Станіслав Сєрєбряк розповів, що правоохоронці за описом, наданим потерпілою, встановили особу підозрюваного:

«За схожими обставинами у Дарницькому районі жертвою нападу став місцевий мешканець: невідомий наніс потерпілому ножове поранення у груди. Проаналізувавши записи з камер відеоспостереження, колеги затримали нападника, який підпадав під опис правопорушника, якого ми розшукуємо. Ним виявився 34-річний уродженець Полтавської області, раніше не судимий. Чоловік не мав постійного місця проживання».

Столичні оперативники затримали чоловіка за підозрою у нанесенні тяжких ножових поранень двом киянам


Під час затримання із рюкзака підозрюваного слідчі вилучили чотири ножі, які направили на експертне дослідження. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии