У столиці правоохоронці затримали псевдомінера

Зловмисник зателефонував до поліції та повідомив про замінування Дарницького залізничного вокзалу. За даним фактом розпочато кримінальне провадження. Фігуранту загрожує до шести років ув’язнення.

До столичної поліції надійшло повідомлення від чоловіка про замінування Дарницького залізничного вокзалу. Для обстеження території виїхали слідчо-оперативна група районного управління поліції, кінологи та вибухотехніки. В ході проведення огляду вибухонебезпечних предметів і речовин правоохоронці не виявили.

Під час відпрацювання отриманої інформації правоохоронці встановили чоловіка, який телефонував до поліції. Правопорушник пояснив, що причиною неправдивого повідомлення про закладену вибухівку стало те, що його не пропустили без черги до каси залізничного вокзалу.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ним виявився мешканець Київської області, 1989 року народження, який раніше до кримінальної відповідальності не притягувався.

Слідчим Дарницького управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 259 (Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності). Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.
Відділ комунікації поліції Києва

Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии