Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілів армією рф житлових кварталів Нікополя та території Марганецької громади

Внаслідок обстрілів є потерпілі. Їх госпіталізували до лікарні.

Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом обстрілів армією рф житлових кварталів Нікополя та території Марганецької громади


В ніч на 18 вересня ворог зі ствольної артилерії та РСЗВ двічі обстріляв житлові квартали Нікополя. Пошкоджень зазнали два ліцеї, два дитячі садочки, дві адміністративні будівлі, понад 20 багатоповерхівок, 5 приватних будинків, магазини, ринок, шиномонтаж, автівки, господарчі споруди, лінії електропередач та газопровід. Повна інформація щодо пошкоджень та руйнувань наразі встановлюється.



За даним фактом слідчим відділом Нікопольського районного управління поліції внесені відомості до ЄРДР за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.



Також армією рф зі сторони м. Енергодар здійснено обстріл відкритої території Марганецької громади. Обійшлось без потерпілих та руйнувань. Поліція проводить огляд місць обстрілів, збирає речові докази та фіксує наслідки ворожої атаки з боку окупаційних військ рф.




Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області за матеріалами Нікопольського РУП

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии