Поліцейські Києва викрили наркозбувача у Солом’янському районі

Під час поверхневої перевірки правоохоронці вилучили у порушника 26 розфасованих пакетиків із марихуаною, а також розшукали шість закладок, які чоловік залишив клієнтам. Фігуранту загрожує до десяти років ув’язнення із конфіскацією майна.

Поліцейські Києва викрили наркозбувача у Солом’янському районі

У ході відпрацювання території Солом’янського району екіпаж поліцейських помітив на вулиці Миронівській чоловіка, який підозріло себе поводив та, при появі правоохоронців, змінив напрямок руху. Працівники поліції зупинили незнайомця та в ході спілкування з’ясувалось, що киянин має при собі заборонені засоби. На місце одразу викликали слідчо-оперативну групу для документування події.
Під час поверхневої перевірки поліцейські виявили у порушника 26 поліетиленових пакетиків із наркотичною речовиною, ззовні схожою на марихуану. Крім того, правоохоронці встановили, що неподалік чоловік вже встиг розкласти 6 згортків із «товаром» для своїх клієнтів. Усі заборонені речовини працівники поліції вилучили та направили на проведення експертних досліджень.


Фігуранта поліцейські затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу. Порушником виявився місцевий мешканець, 1993 року народження, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за злочини, пов’язані із незаконним обігом наркотичних речовин.


За погодженням із Солом’янською окружною прокуратурою слідчі Солом’янського управління поліції повідомили правопорушнику про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, а суд обрав запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва
Олена Мошко

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии