Столичні слідчі з’ясовують обставини автопригоди, в якій постраждали двоє пішоходів

31-річна водійка автомобіля «Lexus» скоїла зіткнення з іншим транспортним засобом, внаслідок чого виїхала за межі проїжджої частини та збила перехожих. Потерпілі із численними травмами були госпіталізовані для надання допомоги. За даним фактом розпочато досудове розслідування.

Вчора ввечері, до поліції Києва надійшло повідомлення про автопригоду із постраждалими на проспекті Любомира Гузара у Солом’янському районі столиці. На місце виїхали патрульні поліцейські, слідчо-оперативна група з розслідування ДТП та бригада лікарів.

Столичні слідчі з’ясовують обставини автопригоди, в якій постраждали двоє пішоходів


Попередньо встановлено, що 31-річна водійка автомобіля «Lexus», яка рухалась по проїжджій частині на проспекті Любомира Гузара, скоїла зіткнення із автомобілем «Toyota», під керуванням 32-річного киянина. Внаслідок чого транспортний засіб правопорушниці виїхав за межі проїжджої частини та наїхав на жінку, 1994 року народження та чоловіка, 1964 року народження. Із численними тілесними ушкодженнями потерпілих госпіталізували до лікарні.



Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає покарання у вигляді до трьох років обмеження волі. Досудове розслідування триває.

Поліція Києва закликає всіх учасників дорожнього руху бути уважними на дорозі та дотримуватись встановлених правил!

Відділ комунікації поліції Києва

Мирослава Попова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии