Поліцейські Донеччини подякували маленьким захисникам, які «тримають оборону» на імпровізованому блокпосту

Шестеро хлопчиків і одна дівчинка побудували імпровізований блокпост. До «оборонців» завітали співробітники поліції, які поспілкувалися з дітьми та їхніми батьками й наголосили на безпеці та евакуації. А заразом привезли для малечі смаколики, ліхтарики та інші, необхідні справжнім захисникам речі.

Поліцейські Донеччини подякували маленьким захисникам, які «тримають оборону» на імпровізованому блокпосту


Про дітей, що граються біля дороги, поліцейські дізналися від місцевих жителів і приїхали для перевірки. Виявилося, що семеро місцевих дітлахів вирішили допомогти Збройним силам України та облаштували «пункт контролю».

Правоохоронці потиснули руку маленьким патріотам і водночас розповіли про небезпеку ігор поблизу проїжджої частини, а також важливість навчання. З батьками обговорили умови виховання дітей і повідомили про необхідність евакуації. Дорослі пообіцяли, що в разі погіршення ситуації в їхньому населеному пункті звернуться до поліції за допомогою в організації виїзду.

«Обстановка в регіоні вкрай напружена, Донеччина щодня страждає від ракетних ударів, гинуть діти. Наш спільний обов’язок – врятувати життя малечі, поки військові відстоюють їхнє майбутнє на фронті», - зазначили поліцейські.



Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии