У Дарницькому районі столиці поліцейські затримали чоловіка із партією амфетаміну

Правоохоронці викрили 29-річного наркоділка в той час, як він робив чергові схованки із забороненою речовиною. За такі дії фігуранту загрожує до восьми років ув’язнення.

Працівники Департаменту боротьби з наркозлочинністю спільно з нарядом полку поліції особливого призначення №1 викрили 29-річного киянина за підозрою у збуті заборонених речовин. Порушника затримали під час того, як по вулиці Канальній він залишав клієнтам замовлення із психотропними засобами.

У Дарницькому районі столиці поліцейські затримали чоловіка із партією амфетаміну


Поліцейські встановили, що чоловік працює кур’єром у телеграм-каналі з продажу заборонених до обігу речовин. Під час поверхневої перевірки правоохоронці вилучили у нього 61 згорток із амфетаміном. Перед цим фігурант встиг розкласти ще декілька закладок, які працівники поліції розшукали та вилучили, а правопорушника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.



Слідчими Дарницького управління поліції за процесуального погодження окружної прокуратури повідомлено фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 307 Кримінального кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі. Досудове розслідування триває.
Відділ комунікації поліції Києва

Мирослава Попова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии