На Донеччині поліцейські задокументували наслідки обстрілів Слов’янська й Миколаївки та допомогли пораненій жінці

Упродовж вихідних російські війська масово обстріляли Краматорський район. Внаслідок ракетних і артилерійських ударів постраждав житловий сектор. Зруйновано п’ятиповерхівку та об’єкт інфраструктури.

На Донеччині поліцейські задокументували наслідки обстрілів Слов’янська й Миколаївки та допомогли пораненій жінці


Рашисти двічі поцілили в центр Миколаївки. Перша ракета впала у сквер, де гуляла родина з маленьким сином і собакою. Тато з дитиною залишилися неушкоджені, а маму поранило в ногу. Одними з перших на місці опинилися поліцейські офіцери громади. Після надання домедичної допомоги правоохоронці на службовому автомобілі доставили жінку до лікарні та повернулися для документування воєнного злочину рф. Поблизу міського скверу вибуховою хвилею пошкоджено п’ятиповерховий будинок. Тільки за день місто зазнало щонайменше п’яти обстрілів.

Наступного дня друга ракета зруйнувала центр надання адміністративних послуг. Сучасна будівля з дитячим майданчиком поєднувала адміністративні та соціальні послуги в одному місці: для населення тут працював ЦНАП, управління соцзахисту, Пенсійного фонду і міська організація ветеранів війни та праці.

Під постійним вогнем окупантів перебуває й Слов’янськ. Внаслідок прямого влучення в п’ятиповерховий житловий будинок обрушився під’їзд, було поранено цивільних мешканців. Уникнути жертв вдалося тільки тому, що більшість людей евакуювалися за межі Донеччини або переїхали в інші частини міста.

Поліцейські задокументували наслідки ворожих ударів, матеріали буде передано до СБУ. Правова кваліфікація злочинів росії – ст.438 Кримінального кодексу України «Порушення законів та звичаїв війни».









Відділ комунікації поліції

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии