Поліцейські Києва продовжують відпрацьовувати заклади громадського відпочинку

Лише за ці вихідні правоохоронці спільно з представниками військових комісаріатів перевірили понад 600 суб’єктів господарювання та склали на порушників комендантської години адміністративні матеріали.

Нагадуємо, що відповідно до рішення Ради оборони міста Києва з 1-го вересня поточного року робота закладів громадського харчування, нічних клубів та місць відпочинку громадян дозволена до 22.00. Задля контролю за виконанням встановлених обмежень, працівники поліції Києва постійно проводять комплексне відпрацювання суб’єктів господарювання та перевіряють дотримання комендантської години мешканцями столиці.

Поліцейські Києва продовжують відпрацьовувати заклади громадського відпочинку


Так, лише протягом останніх вихідних поліцейські перевірили діяльність 604 закладів відпочинку. Правоохоронці зафіксували кілька фактів порушення комендантської години: попри заборону продовжували працювати та обслуговувати клієнтів один із закладів громадського харчування у Шевченківському районі та банний комплекс у Святошинському районі столиці. Поліцейські припинили діяльність закладів у невстановлений час.



За результатами відпрацювання працівники поліції склали адміністративні матеріали на 39 громадян, які перебували на вулиці під час комендантської години за статтями 173, 175-1, 178 та 185 Кодексу України про адміністративні правопорушення. Також, спільно з представниками військових комісаріатів вручили 87 мешканцям та гостям столиці повістки з метою перевірки їх перебування на військовому обліку.



Поліцейські Києва вкотре звертаються до керівників розважальних закладів, які всупереч діючих обмежень часто вдаються до хитрощів та організовують у закладах закриті вечірки з обмеженим доступом. Усі такі правопорушення не залишаться поза увагою правоохоронців та будуть припинені відповідно до вимог чинного законодавства.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии