«Завдяки хоробрості та професіоналізму поліцейського я маю змогу й надалі допомагати людям», - лікарка Людмила про столичного правоохоронця, який врятував їй життя

До поліції Києва надійшов лист від киянки, яка висловлює вдячність поліцейському Віталію Шнурко, який у ході обстрілу одного з районів Києва врятував їй життя.

«26 лютого я перебувала біля підземної станції метро «Арсенальна» по дорозі на роботу до лікарні. Зненацька поблизу мене почався ворожий обстріл, який дуже налякав мене та усіх, хто знаходився поруч. Ми розгубились та не знали що роботи далі і тут я почула голос чоловіка, який вказав громадянам місце укриття та захищав нас поки не припинилася стрілянина. Пізніше я дізналась, що це був правоохоронець Віталій, який ніс службу на території метрополітену та не жалкуючи власного життя героїчно і врятував мене», - розповідає пані Людмила.

«Завдяки хоробрості та професіоналізму поліцейського я маю змогу й надалі допомагати людям», - лікарка Людмила про столичного правоохоронця, який врятував їй життя


Віталій Шнурко, який в цей день ніс службу на території столичного метрополітену, працює поліцейським роти №1 батальйону патрульної поліції №1 управління поліції в метрополітені поліції Києва. Коли виникла небезпека він разом із колегами діяв швидко та злагоджено, адже в умовах війни з російським окупантом поліцейські столиці якнайшвидше в разі загрози евакуюють людей до найближчого укриття.

«Завдяки Віталію я можу й надалі працювати та допомагати людям на своєму медичному фронті. Адже своїми чіткими діями поліцейський зберіг не тільки моє життя, він подарував мені надію на світле майбутнє, яке очікує кожного українця після перемоги над російськими загарбниками», - дякує у своєму листі лікарка Людмила.

Звісно, що війна внесла свої зміни в роботу поліції, однак найголовніше залишається незмінним – правоохоронці й надалі боротимуться за правопорядок, мир, безпеку громадян та цілісність держави. Кожен поліцейський несе службу на власному фронті не жалкуючи ні життя, ні здоров’я.

Такі листи підтримки від громадян підбадьорюють нас та мотивують. А ще надихають захищати, боротися та перемагати!



Відділ комунікації поліції Києва

Мирослава Попова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии