350 000 гривень за можливість виїхати за кордон: на Київщині затримали начальника військової райадміністрації та його радника

Про це повідомили у Департаменті стратегічних розслідувань Нацполіції.

350 000 гривень за можливість виїхати за кордон: на Київщині затримали начальника військової райадміністрації та його радника


Поліцейські продовжують викривати осіб, зокрема і посадовців, які причетні до організації незаконних схем з перетину державного кордону. Так, в ході проведення комплексних заходів правоохоронці викрили керівника однієї з районних військових адміністрацій та його радника у налагодженні корупційної схеми. Фігуранти вимагали певну винагороду від представників благодійних організацій за внесення даних про водіїв до інформаційної бази, що надалі давало можливість безперешкодно виїхати за кордон.


9 вересня оперативники Департаменту стратегічних розслідувань Нацполіції та прокурори Київської міської прокуратури за силової підтримки поліції особливого призначення № 1 затримали начальника однієї з районних військових адміністрацій та його радника після отримання ними 350 000 гривень неправомірної вигоди. Кошти вилучені з місця події.

Обидва фігуранти затримані в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про повідомлення їм підозри та обрання запобіжних заходів.



Кримінальне провадження, що розслідується за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, здійснюють слідчі Територіального управління ДБР, розташованого у місті Києві.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии