Слідчі поліції Києва розслідують обставини смертельної автопригоди на столичній Оболоні

Велосипедист виїхав на проїжджу частину та потрапив під колеса автомобіля. В результаті ДТП кермувальник двохколісного транспорту помер. За даним факом розпочато кримінальне провадження.

На спецлінію 102 від киянина надійшло повідомлення про те, що він здійснив наїзд на велосипедиста, який раптово виїхав перед його автівкою на проїжджу частину. На місце події виїхали слідчо-оперативна група з розслідування ДТП та лікарі.

Слідчі поліції Києва розслідують обставини смертельної автопригоди на столичній Оболоні


Як розповів начальник відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Києва Анатолій Андросович, правоохоронці проводять всі необхідні слідчі дії для встановлення всіх обставин інциденту та проводять необхідні експертизи:

«Ми з’ясували, що під час того, як 51-річний водій автомобіля «Тойота» рухався на з’їзді з проспекту Степана Бандери у бік вулиці Богатирської, на дорогу перед ним раптово виїхав велосипедист. Водій не встиг вчасно зреагувати та здійснив наїзд на потерпілого, у результаті чого останній помер під час надання йому невідкладної медичної допомоги. Керманича, 1971 року народження, медики госпіталізували у лікарню».



Слідчі з розслідування ДТП столичного главку відкрили за даним факом кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України - порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Відділ комунікації поліції Києва

Марія Агапова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии