Щомиті – смертельна небезпека: «Білі янголи» врятували цивільних з-під обстрілів окупантів у Мар’їнській громаді

Розтрощені будинки, уламки від снарядів на подвір’ях, вибухи, що не стихають, та поранені мирні мешканці – такою є Мар’їнка сьогодні та населені пункти, що поблизу. Попри ризик та загрозу для власного життя, зазвичай на пробитих колесах, поліцейський екіпаж «янголів» щодня вивозить людей з найнебезпечніших районів. Шлях порятунку важкий, проте вартий кожного врятованого мешканця.

Село Георгіївка. Внаслідок обстрілу під завалами опинилася жінка – її накрило «з головою» уламками від будинку, на щастя – жива, проте отримала серйозні травми. Першим на допомогу прибув поліцейський екіпаж «Білі янголи». Правоохоронці на місці оглянули мешканку на наявність поранень та кровотечі й, не гаючи часу, доставили у лікарню. Ще одне життя врятовано, а у наступних населених пунктах люди чекають на евакуацію, аби зберегти своє життя та здоров’я.

У Мар’їнці поліцейські врятували літніх мешканців, які залишилися самі – не хотіли їхати з рідного дому. Проте зараз люди розуміють всю небезпеку ситуації. Життя – найголовніше. Із собою взяли кілька пакетів з речами та документами. Під час евакуації літньої жінки розпочався обстріл, перечекали позаду будинку та при першій можливості сіли у броньований білий транспорт.

Про одну мешканку Курахового поліцейські дізналися через її родичку. Жінка чекала на «янголів» у центрі міста, адже самостійно безпечно виїхати з населеного пункту неможливо.

Поліцейські Донеччини закликають евакуюватися до безпечних регіонів країни. Щодня правоохоронці ризикують своїм життям, аби врятувати інших. Не гайте часу, адже кожен обстріл – це пряма загроза. Не тягніть із виїздом – збережіть себе та своїх близьких.

Безпечну евакуацію забезпечують співробітники поліції, держава надає безкоштовне житло та соціальні виплати. Ніхто не залишається наодинці у такий важкий для країни час.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии