Правоохоронці столичної підземки провели урок з безпеки із маленькими школярами

Ювенальні поліцейські спільно із військовим капеланом організували захід для учнів початкових класів, де розповіли дітям про правила безпеки під час військових дій в Україні. Також гості показали малечі екіпірування українських військових, яке кожен бажаючий мав змогу приміряти.

[/b]

«Дитячі» правоохоронці разом з військовим капеланом відвідали гімназію Подільського району столиці, де поспілкувалися з наймолодшими українцями про правила безпеки під час війни в Україні. Дітлахам розповіли, як потрібно поводитися із незнайомими предметами, показали зображення вибухонебезпечних пристроїв, а також пояснили, які служби потрібно викликати у разі небезпечної знахідки.
Поліцейські показали дітям, як виглядає металошукач, розповіли про його призначення та продемонстрували його застосування. Також гості заходу надали можливість малечі на власні очі побачити та приміряти сучасне екіпірування українських військових – бронежилет, каску, щитки на руки та коліна, а також захисні рукавиці.
Школярі із задоволенням спілкувалася з правоохоронцями, задавали питання та дізнались багато корисної інформації. Наприкінці зустрічі маленькі українці з радістю приміряли спорядження військових та сфотографувалися зі співробітниками поліції.
[b]Відділ комунікації поліції Києва


Наталія Сич

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии