У Києві правоохоронці викрили збувача гашишу

Під час перевірки поліцейські вилучили у порушника 5,5 кілограмів наркотичного засобу, які він підготував для подальшого збуту. Наразі чоловіку повідомлено про підозру у скоєнні злочину, за який йому загрожує до десяти років тюремного ув’язнення з конфіскацією майна.

У Києві правоохоронці викрили збувача гашишу


Під час реалізації оперативної інформації співробітники Дніпровського управління поліції за оперативного супроводження Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області та процесуального керівництва Дніпровської окружної прокуратури на проспекті Броварському викрили чоловіка за підозрою у збуті наркотиків. Правопорушником виявився 33-річний мешканець Київської області.



Як розповів начальник слідчого відділення слідчого відділу Дніпровського управління поліції Дмитро Білоконь, під час поверхневої перевірки у чоловіка було виявлено 5,5 кілограмів гашишу:

«Правопорушник розповів нам, що зберігав заборонений засіб для подальшого збуту. Ми затримали його у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, а наркотик вилучили та направили на експертне дослідження. Після проведення експертизи, буде вирішене питання щодо можливої додаткової кваліфікації кримінального правопорушення».



Слідчі Дніпровського управління поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 Кримінального кодексу України – незаконне придбання, зберігання та перевезення з метою збуту особливо небезпечного наркотичного засобу, у великих розмірах. Фігуранту загрожує від шести до десяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.



Крім того, правоохоронці проводять усі необхідні заходи по встановленню походження наркотику та інших осіб, причетних до збуту.

Відділ комунікації поліції Києва

Анастасія Ігнатюк

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии