«Головне наше завдання у найважчий для держави час – це кропітка робота на благо мешканців столиці», - київський слідчий Віталій Трохименко

За сумлінне виконання службових обов’язків та вагомий внесок у справу забезпечення охорони прав і свобод людини Голова Нацполіції вручив правоохоронцю погони майора поліції.

Головним прикладом у виборі професії Віталія був батько, який працював у правоохоронних органах. Отож після закінчення школи майбутній поліцейський вступив до Національної академії внутрішніх справ та згодом почав працювати слідчим у одному із управлінь столичної поліції.
«Головне наше завдання у найважчий для держави час – це кропітка робота на благо мешканців столиці», - київський слідчий Віталій Трохименко
«Я пройшов шлях від слідчого до заступника начальника слідчого відділення. Завдяки набутому досвіду скерував до суду понад 120 кримінальних проваджень. Вважаю, що робота слідчого неможлива без наявності таких якостей як уважність, спостережливість, принциповість, чесність та вміння знайти мову з кожним – чи то порушник, чи потерпілий. Щодня я працюю з молодими співробітниками, передаю свій досвід роботи, аби і вони стали професіоналами своєї справи. Адже зараз головна задача у найважчий для держави час – це кропітка робота», - розповів майор поліції Віталій Трохименко.

На даний час у провадженні слідчого перебувають десятки кримінальних проваджень, які потребують уваги та часу, аби довести вину злочинця та скерувати справу до суду. Крім того, є багатоепізодні кримінальні провадження, одне з яких розслідував Віталій Трохименко.

«Я добре пам’ятаю цей злочин. Кілька років тому в ботанічному саду Фоміна невідомий бив та грабував дівчат. Він приставляв до горла потерпілих ніж, забирав гроші та особисті речі. Спільно з оперативниками ми затримали нападника та довели його причетність до скоєння розбійних нападів і одного пограбування».

Крім того, в умовах воєнного стану поліцейські, як і майже усі громадяни нашої держави, продовжують організовувати збір та передачу необхідної допомоги захисникам України та мирному населенню, яке постраждало від збройної агресії росії. Разом із волонтерами наш колега доставляв гуманітарну допомогу мешканцям Київської та коли бачив посмішки дорослих та дітей розумів, що це найвища нагорода.

Про свій тил правоохоронець розповідає натхненно, бо має сім’ю завдяки якій досяг неабияких вершин у професійній кар’єрі. Нещодавно у Міністерстві внутрішніх справ Голова Національної поліції Ігор Клименко вручив Віталію Трохименку погони майора поліції у якості заохочення за сумлінне виконання службового обов’язку та вагомий внесок у справу забезпечення охорони прав і свобод людини.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии