«Настрій бадьорий, налаштовані на перемогу» - поліцейські на блокпостах Донеччини

Начальник поліції Донецької області Руслан Осипенко перевірив оснащення блокпостів і готовність працівників до несення служби в осінньо-зимовий період. Поліцейські укріплюються та налагоджують безперебійну роботу в разі складних погодних умов, посилення обстрілів, відсутності електрики та зв’язку.

«Настрій бадьорий, налаштовані на перемогу» - поліцейські на блокпостах Донеччини


За допомогою блокпостів поліція утримує стабільну оперативну обстановку в області під час війни. Щодня в пунктах контролю перевіряють близько 2 тисяч громадян, 1000 транспортних засобів. Поліцейські працюють спільно з прикордонниками, територіальною обороною, військовою службою правопорядку.

Правоохоронці блокують наркотрафік, нелегальне вивезення зброї до більш спокійних регіонів, запобігають злочинам, виявляють диверсантів і колаборантів. Також поліція протистоїть завозу в область спиртних напоїв, торгівля якими заборонена військовим командуванням. Непоодинокі спроби приховати алкоголь у фурах з продуктами було припинено.

Керівник обласної поліції поспілкувався зі співробітниками, перевірив умови служби та провів додаткові інструктажі.

Блокпости оснащують бліндажами – в разі обстрілу тут зможуть укритися й цивільні, системами опалення, альтернативними засобами зв’язку, запасом провізії.

Поліцейські налагодили побут та не втрачають бойового духу. «В Україні життя продовжується і ніхто ніколи Україну не переможе», - впевнений правоохоронець. В іншому пункті контролю за обстановкою допомагає пильнувати пес Дік. Собака прийшов до поліцейських і знайшов тут дім і турботу. «Вночі це наш дзвіночок. Де тільки якийсь шурхіт – Дік одразу подає сигнал», - розповідають захисники.

Разом з поліцейськими Донеччини на блокпостах несуть службу луганські колеги.

«Ми віримо, що повернемо свої землі та повернемося до своїх домівок. Віримо в себе, Збройні сили України - перемога буде за нами», - зазначив Руслан Осипенко.








Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии