Свято першого дзвоника в умовах війни: поліцейські Києва привітали першокласників підшефної спеціальної школи

Попри усі труднощі, наші маленькі українці та україночки продовжують здобувати знання. З початку нового навчального року майже до всіх загальноосвітніх шкіл держави на свій перший дзвоник прийшли першокласники. Військовослужбовці та правоохоронці роблять усе, аби діти жили повноцінним життям.

[/b]

Сьогодні, 1 вересня, до підшефної спеціальної школи №12 Дарницького району столиці завітали привітати першокласників із днем знань заступник начальника поліції Києва Віктор Нечитайло, начальниця управління кадрового забезпечення столичного главку поліції Вікторія Азарова, очільниця відділу ювенальної превенції столичного главку поліції Яна Цимбал та керівництво Дарницького управління поліції.
Цьогоріч школа вітає 20 новачків. Поліцейські побажали їм цікавого шкільного життя, вірних друзів, гарних оцінок у щоденниках та найголовніше - миру. На кожного першокласника також чекали подарунки у вигляді набору шкільного приладдя. Крім того, правоохоронці підготували для дітей тривожні торбинки, в які поклали необхідні речі, що стануть їм в нагоді під час тривог в умовах війни.
«Наші діти продовжують йти до школи та навчатися, а ми, в свою чергу, зробимо все, що в наших силах, щоб вони почували себе у безпеці.

Із Днем знань, українці та україночки! Ви - наше майбутнє! Майбутнє найсильнішої та згуртованої нації!», - додали на звершення зустрічі правоохоронці.
[b]Відділ комунікації поліції Києва


Мирослава Попова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии