Столичні поліцейські познайомили дітей зі своєю роботою під час сімейного фестивалю «Смарагдове місто ОК»

В імпровізованому районі у парку відпочинку для родин організували квести, ігри, випробування з призами. Зокрема маленькі кияни мали можливість стати справжнім поліцейським.

Сьогодні, 25 серпня, на території парку Дружби народів у столиці відбувся сімейний розважально-пізнавальний фестиваль «Смарагдове місто ОК», до якого долучилися поліцейські Києва.

Столичні поліцейські познайомили дітей зі своєю роботою під час сімейного фестивалю «Смарагдове місто ОК»


Організатори заходу холдинг "НАС" підготували для відвідувачів сім цікавих локацій, де діток чекали різноманітні майстер-класи, спортивні змагання, а також фантастичні ігри. А між імпровізованими локаціями розташувалася
«Вулиця професій», де дітки могли стати поліцейським.



Знайомство з діяльністю правоохоронців передувала бесіда з дітьми, малеча разом із працівниками відділу ювенальної превенції згадала правила безпечної поведінки на літніх канікулах, під час прогулянок із друзями на вулиці, у парках та на відпочинку біля водойм.



Після цього відбулося знайомство із поліцейськими службами. Спецпризначенці продемонстрували дітям сучасне озброєння та екіпірування поліцейських.




Експерти-криміналісти показали малечі, як знімаються відбитки пальців - і кожна дитина могла поставити свій відбиток на аркуші паперу.




Дізналися маленькі кияни і про роботу кінолога. Службовий собака демонстрував глядачам свої здібності та залюбки фотографувався на згадку.




Наприкінці заходу правоохоронці подарували дітям повітряні кульки, прапорці та значки.





Відділ комунікації поліції Києва

Анна Шевчук

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии