У м. Марганець правоохоронці-вибухотехніки проводять обстеження та розмінування території після чергових ворожих обстрілів

Під час огляду гаражного кооперативу поліцейські виявили залишки ракети, що не здетонували та могли у будь-який момент вибухнути. Боєприпаси вилучили, у подальшому їх буде знешкоджено.

У м. Марганець правоохоронці-вибухотехніки проводять обстеження та розмінування території після чергових ворожих обстрілів

Вже тривалий час мешканці Нікопольщини потерпають від щоденних обстрілів окупантів. Внаслідок воєнних злочинів армії рф 27 серпня у м. Марганець зруйновано приватні будинки, господарські споруди, лінії електропередач та водогін.


Правоохоронцями-вибухотехніками постійно відпрацьовуються місця прильотів. Так, у гаражному кооперативі неподалік вул. Київська міста Марганця поліцейські вилучили фрагменти ракети, деякі з яких могли у будь-який момент здетонувати.

Поліція вкотре звертається до громадян з проханням бути уважними та обережними. Не торкатися предметів та речей, заздалегідь не перевірених фахівцями. Бережіть себе та своїх близьких!


Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии