У Запоріжжі поліцейські влаштували для маленьких маріупольців пізнавальний захід

До малечі завітали працівники ювенальної превенції та спеціалісти-криміналісти обласної поліції. Разом «відкатували пальчики», міряли спецспорядження, говорили в гучномовець, грали в розважальні ігри та багато фотографувались. Розповіли поліцейські малечі та їхнім батькам і про дотримання правил дорожнього руху та мінної безпеки.

Майже кожного дня до Запоріжжя прибувають родини з дітьми, які через бомбардування ворогом їхніх міст змушені були покинути власні домівки. Аби діти-переселенці скоріше забули пережиті жахіття, працівники ювенальної превенції спільно зі спеціалістами-криміналістами Головного управління Національної поліції в Запорізькій області організували для них цікавий захід із насиченою програмою.
Зустріч з маленькими донеччанами відбулася сьогодні, 27 серпня.
У Запоріжжі поліцейські влаштували для маленьких маріупольців пізнавальний захід


Спілкуючись з малечою, дитячі копи нагадали правила безпечної поведінки на воді, адже перед новим навчальним роком залишилося ще декілька сонячних днів, які хлопці та дівчата з радістю проведуть у прибережних місцях відпочинку.

Розповіли поліцейські малечі та їхнім батькам і про дотримання правил дорожнього руху та мінної безпеки.



Дітки були раді приміряти на себе спецспорядження вартових порядку, посидіти у службовому автомобілі й поговорити по гучномовцю.



Криміналісти обласного главку поліції познайомили маленьких маріупольців зі специфікою своєї роботи.



Криміналісти продемонстрували малюкам «фокуси» в області дактилоскопії на спеціальному майстер-класі.


Малечі дуже сподобалася процедура «відкатування пальчиків». Дітки створили на папері сліди своїх долоньок спеціальною чорною фарбою, які залишили собі на згадку.


Такий цікавий і насичений день із запорізькими поліцейськими підняв малечі настрій і залишив у маленьких переселенців із Донеччини приємні спогади про роботу наших правоохоронців.



Відділ комунікації поліції Запорізької області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии