Ворожа армія обстріляла три райони Дніпропетровської області – поліція документує наслідки обстрілів

Вночі та вранці 25 серпня російські війська завдали ударів по Криворізькому, Нікопольському та Синельниківському районах області. На місцях обстрілів працюють вибухотехніки та правоохоронці, які документують чергові злочини рф проти мирного населення.

Вночі російські війська накрили вогнем із ствольної артилерії та РСЗВ місто Нікополь, Червоногригорівську ОТГ та одне із сіл Марганецької ОТГ.

В Нікополі пошкоджень зазнали приватні будинки, господарські споруди, дві будівлі соціальної сфери, лінії електропередач. У Червоногригорівській громаді пошкоджено техніку агрофірми. У Марганецькій ОТГ пошкоджено адмінбудівлю. Остаточна інформація щодо руйнувань, пошкоджень та постраждалих уточнюється. За цим фактом російської агресії проти мирного населення Нікопольського району правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 438 (порушення законів та звичаїв війни) Кримінального кодексу України.

Ворожа армія обстріляла три райони Дніпропетровської області – поліція документує наслідки обстрілів


Під ранок ворог обстріляв Зеленодольську та Широківську громади Криворізького району з РСЗП «Ураган». Внаслідок обстрілів пошкоджено виробничі будівлі. Люди не постраждали. Правоохоронці збирають речові докази, проводять огляд місцевості та документують кожен воєнний злочин рф.




Також вночі російські окупанти обстріляли дві громади Синельниківського району: Межівську та Великомихайлівську. Пошкоджено будівлі сільськогосподарського та автомобільного підприємства, автомобілі, які там стояли. Попередньо, постраждалих немає. Огляд та документування на місцях обстрілів триває.




Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии