Запорізькі поліцейські, волонтери та благодійники доставили гумдопомогу жителям Степногірської ОТГ

За ініціативи Управління дотримання прав людини Національної поліції України працівники запорізької поліції спільно з представниками волонтерських організацій з України та інших держав забезпечили гуманітарною допомогою жителів населених пунктів Василівського району, які мешкають на лінії розмежування.

Запорізькі поліцейські, волонтери та благодійники доставили гумдопомогу жителям Степногірської ОТГ


В умовах війни працівники поліції продовжують піклуватися про безпечне життя запоріжців. Вони допомагають тим, хто залишився у своїх селах, які майже щоденно знаходяться під ворожим вогнем російських збройних злочинців.



Об’єднавши зусилля з українськими волонтерами та представниками закордонних благодійних організацій, старший інспектор з особливих доручень відділу уповноважених з контролю за дотриманням прав людини в поліцейській діяльності (з дислокацією в Запорізькій області) Управління дотримання прав людини Національної поліції України Людмила Хоменко та поліцейський офіцер Степногірської ОТГ Андрій Хоменко організували передачу та доставку гуманітарного вантажу для жителів громади.


Мешканцям дев’ятьох населених пунктів Степногірської територіальної громади доставили продуктові набори. Частина з них вже роздана людям, інші пакунки в подальшому будуть передані родинам зусиллями місцевих поліцейських.


Для найменших жителів громади доставили суміші дитячого харчування, підгузки та інші необхідні речі.



Також благодійники потурбувалися про здоров’я степногірців. Напередодні осінньо-зимового періоду в громаду завезли теплі речі, пледи, ковдри, каремати.



Для людей похилого віку, які за станом здоров’я не змогли приїхати та отримати допомогу, волонтери зібрали медичні аптечки та спакували засоби індивідуальної гігієни.




В подальшому представники органів місцевого самоврядування спільно із правоохоронцями розвезуть ліки по населених пунктах Василівського району.
Окрім того, не забули й про «братів наших менших» – чотирилапим привезли сухий корм для тварин.

«Завдяки злагодженій роботі наших правоохоронців і благодійників, степногірці відчувають турботу та віру в те, що разом ми вистоїмо у цій страшній війні», – зауважила голова Степногірської селищної ради Ірина Кондратюк.



Продовжуємо робити добрі справи задля нашої найскорішої спільної ПЕРЕМОГИ! Все буде України!


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии