Слідчі поліції Києва повідомили про підозру киянину за домашнє насильство над 66-річною матір'ю

Потерпіла систематично зазнавала від кривдника психологічних страждань та погроз фізичною розправою. За скоєне раніше судимому фігуранту загрожує до двох років позбавлення волі.

До поліції Києва надходили звернення від 66-річної місцевої мешканки про вчинення домашнього насильства у квартирі на проспекті Лісовий. Літня жінка скаржилася на сина, який зловживає спиртними напоями, цькує та час від часу принижує її.
Слідчі поліції Києва повідомили про підозру киянину за домашнє насильство над 66-річною матір'ю


За словами начальника сектору протидії домашньому насильству Деснянського управління поліції Івана Свириденка, на підставі зібраних документів у лютому слідчі розпочали кримінальне провадження:

«Мої колеги ретельно відпрацювали кожне повідомлення заявниці та скерували адміністративні матеріали щодо 32-річного дебошира до районного суду для прийняття рішення. На підставі цього суд неодноразово визнавав кривдника винним у скоєних правопорушеннях та стягував з нього штраф. Оскільки кривдник продовжував цькувати, принижувати, погрожувати застосувати силу відносно потерпілої, ми розпочали кримінальне провадження відносно нього».



Слідчі Деснянського управління поліції за процесуального керівництва Деснянської окружної прокуратури міста Києва повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину передбаченого ст. 126-1 Кримінального кодексу України – домашнє насильство. Санкція статті передбачає покарання від ста п’ятдесяти до двохсот сорока годин громадських робіт, арешт на строк до шести місяців, до п’яти років обмеження волі або до двох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Наталія Федоровська

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии