Поліція Миколаївщини фіксує наслідки воєнних злочинів військ рф

Сьогодні вночі російські окупанти вкотре завдали ударів по обласному центру та його околицях. Відомо про пошкодження території одного із підприємств міста. Остаточна інформація щодо постраждалих та пошкоджень уточнюється.

На місцях подій правоохоронці збирають докази воєнних злочинів.

Також обстрілів зазнав населений пункт Широке Баштанського району.
Упродовж минулої доби під ворожим вогнем перебував обласний центр, Вознесенськ та села Любомирівка, Зоря, Червона Долина, Широке, Яковлівка Березнегуватської, Шевченківської та Широківської громад.

Пошкоджено чотири багатоквартирних та дев'ять приватних будинків, приміщення адмінбудівлі, автомобілі та інші споруди. Отримали поранення мирні громадяни, серед яких діти.

За добу 20 серпня підрозділи поліції опрацювали 627 повідомлень від громадян. Більшість з них стосувались наслідків обстрілів з боку військ рф.

Поліцейські продовжують забезпечувати правопорядок у місті та області та нести службу на блокпостах спільно з військовими та теробороною.

Закликаємо громадян не нехтувати сигналами повітряної тривоги та нагадуємо про важливість вкрай обережного поводження із боєприпасами, що залишаються після обстрілів.

Відділ комунікації поліції Миколаївської області

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии