На Сумщині поліцейські офіцери громад отримали 29 службових автомобілів

Ключі від службових авто ПОГам Сумщини вручив перший заступник міністра внутрішніх справ Євгеній Єнін та Голова Національної поліції України Ігор Клименко.

На Сумщині поліцейські офіцери громад отримали 29 службових автомобілів


Сьогодні, 16 серпня, на Сумщині відбулася координаційна нарада за участі першого заступника міністра внутрішніх справ Євгенія Єніна, Голови Національної поліції України Ігоря Клименка, начальника Сумської ОВА Дмитра Живицького, командира оперативно-тактичного угруповання «Суми» Олександра Нестеренка.



За словами Ігоря Клименка, лише протягом минулих двох діб зафіксовано понад 260 обстрілів прикордонних населених пунктів області:

«У таких умовах особливо важливою є співпраця усіх відповідальних органів влади заради безпеки людей. Першочерговими завданнями для поліції залишаються захист населення та якісне документування воєнних злочинів росії. Виявлення колаборантів та кримінальних елементів – також на особливому контролі. Весь особовий склад поліції Сумської області продовжує служити і захищати».



Водночас навіть за таких умов вдається розвивати важливі проєкти, серед яких – поліцейський офіцер громади.


«Нині з 51 територіальної громади, створених у Сумській області, в 33 вже є свої шерифи. Ті, хто #завжди_поруч, бо й працюють, і живуть на території своєї громади. Важливо, щоб вони були мобільними і змогли швидше реагувати на безпекові запити людей. Тож сьогодні офіцери громади отримали ключі від 29 службових автомобілів. Попри ускладнену ситуацію в державі, ми знайшли можливість закупити ці спеціалізовані авто. В кожному з них є відповідне обладнання, яке стане в пригоді під час вирішення різних проблемних ситуацій», – зазначив Ігор Клименко.



Глава Нацполіції подякував керівникам територіальних громад, які виконали зобов’язання щодо надання та облаштування приміщень для поліцейських станцій.

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии