«Спеціалізувався» на крадіжках з авто: слідчі столиці завершили досудове розслідування відносно киянина

Правоохоронці зібрали необхідну доказову базу та довели причетність раніше судимого чоловіка до одинадцяти епізодів злочину. За скоєне фігуранту загрожує до восьми років позбавлення волі.

До чергової частини Шевченківського управління поліції протягом тривалого часу із заявами про крадіжки з автотранспорту звертались мешканці району. У всіх випадках слідчо-оперативні групи проводили огляди місць подій та ретельно документували правопорушення.

Як розповіла слідча Шевченківського управління поліції Вікторія Водзяновська, правоохоронці встановили, що до вчинення правопорушень причетний один і той самий чоловік та довели його причетність до одинадцяти епізодів злочинної діяльності:

«У ході досудового розслідування ми з’ясували, що раніше судимий, мешканець столиці 1980 року народження, на шлях виправлення не став та скоїв ряд злочинів. Так, шляхом розбиття скла правопорушник обікрав дев’ять автомобілів. «Здобиччю» крадія стали інструменти, шкіряна сумка, гроші, генератор та одяг. Разом з оперативними співробітниками ми провели клопітку роботу, у результаті якої затримали серійного крадія під час скоєння скоєння крадіжки, де зловмисник викрав гуманітарну допомогу військовим».

За даними фактами слідчі Шевченківського управління поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 3 та ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України – крадіжка, та за процесуального керівництва Шевченківської окружної прокуратури міста Києва повідомили серійному крадію про підозру у скоєнні злочинів. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до восьми років.

«Наразі досудове розслідування завершено. Кримінальні провадження разом з обвинувальними актами ми скерували до Шевченківського районного суду міста Києва для прийняття рішення по суті»,- додала слідча.

Відділ комунікації поліції Києва

Анна Зубрєва

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии