Психолог Нацполіції пройшла навчання в Ізраїльському центрі травми та стійкості NATAL

Навчання відбулося за ініціативи Першої Леді Олени Зеленської та завдяки її особливому партнерству з Першою Леді Ізраїлю Міхаль Герцог.

Психолог Нацполіції пройшла навчання в Ізраїльському центрі травми та стійкості NATAL


П’ятиденне навчання проходило в рамках реалізації проєкту Національної програми з охорони психічного здоров'я та надання психологічної допомоги особам, які постраждали внаслідок збройної агресії російської федерації проти України.



У навчанні взяла участь головний психолог відділу психологічного забезпечення управління кадрового забезпечення Департаменту патрульної поліції Юлія Скребцова.



Поліцейська ознайомились з ізраїльським досвідом лікування психологічних та психічних травм, формування психологічної стійкості та взаємної підтримки серед військовослужбовців та поліцейських. Крім того, психологиня ознайомилася з провідними методами та техніками з надання психологічної підтримки та допомоги, як представникам сектору безпеки і оборони, так і різним категоріям громадян.



По закінченню навчання слухачі отримали відповідні сертифікати. В урочистій церемонії взяли участь дружини Президента України Олени Зеленської та дружини Президента Держави Ізраїль Міхаль Герцог, Надзвичайного, а також
Повноваженого Посла України в Державі Ізраїлі Євгенія Володимировича Корнійчука.


Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии