Столичні поліцейські, медики та рятувальники об’єдналися заради благодійної справи та взяли участь у пробігу «Дорога життя»

Працівники дитячої спеціалізованої лікарні «Охматдит» ініціювали благодійний пробіг, у якому взяли участь команди зі структур, які на початку війни допомагали евакуювати важкохворих дітей з лікарні у більш безпечні міста.

Сьогодні, 7 серпня, працівники Національної дитячої спеціалізованої лікарні провели благодійний пробіг «Дорога життя».
Так, спецпризначенці полків поліції особливого призначення № 1 та 2 столичного главку, працівники тренінгового центру на чолі із заступником начальника поліції Києва Віктором Нечитайло, а також патрульні поліцейські, рятувальники ДСНС та лікарі «Охматдиту» пробігли дистанцію від лікарня «Охматдит» до Південного вокзалу. Адже саме за таким маршрутом на початку війни маленьких пацієнтів лікарні евакуйовували з медичного закладу.
Участь у пробігу взяли усі команди зі структур, які допомагали евакуювати важкохворих дітей з лікарні у більш безпечні міста. Присутні зробили благодійні внески для закупівлі ліків маленьким пацієнтам.
Із собою учасники забігу взяли плюшевого ведмедя, який є символом супроводу евакуації кожного маленького пацієнта та передали його співробітникам Укрзалізниці, які відвезуть іграшку потягом до Львова.
Бажаємо діткам швидкого одужання, позитивних емоцій та мирного дитинства!

Відділ комунікації поліції Києва

Мирослава Попова

Новости по теме

{related-news}

Комментарии (0)

добавить комментарий

Добавить комментарий

показать все комментарии